BMASTER    Zeven mannen, speelplezier, onderlinge vriendschap en een schat aan ervaring is Bmaster. Met een verrassende mix van blues, soul, rock en funk en een spectaculaire show krijgt de band ( die eerder door het leven ging als Bluesmasters ) vrijwel iedereen op de banken.

Het repertoire van Bmaster bestaat uit eigenzinnige bewerkingen van Lucky Peterson, John Mayer, James Brown tot Ray Charles en Led Zeppelin.
Alles is mogelijk en de heren deinzen er dan ook niet voor terug om spontaan alle muzikale afspraken te vervangen voor lekkere muziek zonder afspraken.

De zeven Bmasters zijn stuk voor stuk zeer ervaren topmuzikanten, bekend met kleine kroegjes, grote bierkelders, festivals, radio en tv.

 

Dat ook andere musici een avondje Bmasteren erg leuk vinden blijkt uit het feit dat in het verleden Hans Dulfer, Jan Akkerman, Magic Frankie, Arthur Ebeleing, Carlo D’Wyse, Chris Daniels (USA) en vele anderen mee hebben gespeeld. Deze laatste sloeg de spijker op zijn kop toen hij zich onlangs het volgende liet ontvallen: “Bmaster cooks up a feast for the eye, a treat for your ears and a joy for your whole body and soul. To make it simple: Bmaster are a gas!”

PublieksParticipatie is een verplicht en geheel geďntegreerd onderdeel bij de cursus Bmasteren, waarbij danspasjes, gimmicks en sexy kleding niet uitgesloten worden. Het publiek laten zweten, swingen en genieten: het is het onmiskenbare handelsmerk van Bmaster. Let's party !

BEZETTING:
Peter Hendriks - zang
Raimond de Nijs - piano, Hammond
Tonny Boerboom - gitaar, zang
Henk Schoemaker - drums
Jos van Workum - bas, zang
Bonny Bus - trompet
Frits Rosingh - sax

CD's :
2003 Tha Masters Voice
2009 We'll Meet Again ( met Chris Daniels )

BOEKINGEN:
GENUINE MUSIC AGENCY
Postbus 1577, 4700 BN Roosendaal, Holland
Tel. 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl

 MEDIA PLAYER TRACKS

1

2

3

         HOME     BANDS         CHRIS DANIELS