FARSTREETDe brabantse formatie FARSTREET brengt stevige blues op een zeer eigenwijze en gemene manier. Het repertoire is verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Fleetwood Mac en Jimi Hendrix. 

Gitarist/zanger en frontman Jasper Verstraaten besloot in 2003 een power trio op te richten. Met bassist Gerben Koolen en drummer Keith Pistorius  heeft Verstraaten de strakke ritme-sectie die perfect past bij zijn dynamische gitaarspel. De click en de passie voor muziek zorgt ervoor dat dit trio als een hechte groep op het podium staat.  

Frontman Jasper Verstraaten heeft in het verleden veel ervaring opgedaan bij diverse bluesjams, en verzorgde diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Cyril Havermans, Mike & the Mellotones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints.  Bij deze laatste band gaat Jasper regelmatig mee als vast backup gitarist. 

Farstreet speelt zowel bekende als onbekende bluesklassiekers, maar ook eigen werk. Opvallend is hoe deze muzikanten hun draai geven aan bekende nummers.  Voor liefhebbers van bluesrock is een optreden van Farstreet verplichte kost !!

 

BEZETTING:
Jasper Verstraaten zang, gitaar
Gerben Koolen bas
Keith Pistorius - drums

BOEKINGEN: GENUINE MUSIC AGENCY
Tel. NL 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl

         HOME     BANDS