TOON, TEUN & AUGUST


Een drum, een bas, een gitaar en een stem. Meer hebben Toon Teun & August niet nodig om een kroeg te ‘rocken’. Als een ge-oliede machine schotelt dit trio het publiek een smakelijke mix van stijlen voor.

Van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Amsterdam; in alle uithoeken van het land hebben ze al menig kroeg platgespeeld. Ook op de waddeneilanden en op de Nederlandse Antillen werden hun optredens met jubel ontvangen.

Toon Teun & August liet zich altijd moeilijk omschrijven, totdat iemand op de proppen kwam met de term "publieksvriendelijke blues en bluesrock". Dit brede begrip is Toon Teun & August op het lijf geschreven.
Lekker in het gehoor liggende bluesjes van onder andere Stevie Ray Vaughan en ZZ Top worden afgewisseld met regelrechte rock klassiekers van bijvoorbeeld The Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival. 

Aangevuld met wat ‘funky’ dingen zoals A Real Mother For Ya (Johnny Guitar Watson) en Superstition (Stevie Wonder) leidt dit tot een wonderlijke smeltkroes van repertoire, op zeer overtuigende wijze gespeeld door dit energieke drietal.

Toon Teun & August brengen een goede ‘vibe’ mee, die garant staat dat het dak eraf gaat !

BOEKINGEN:  GENUINE MUSIC AGENCY
Postbus 1577, 4700 BN Roosendaal, Holland
Tel. 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl

 

 MEDIA PLAYER TRACKS

1

2

3

         HOME     BANDS