TRIO SCHURING


Rond 1970 kwamen Cor Kraak, Hugo Snel en Leen van der Vinde voor het eerst bij elkaar om "iets" aan muziek te gaan doen.

In eerste instantie werd begonnen met de toen populaire folk- en bluesmuziek. Veel optredens volgden. Gedenkwaardig zijn de weekends bij de Harley Davidson Club Nederland ( waar alleen R&R gespeeld mocht worden ), het voorprogramma van de toen in Nederland wereldberoemde groep Alquin, optredens met Peter Schaap en Armand, maar ook een optreden bij PoŽzie Buiten in de Hoekse Waard. Rond 1980 werd voorlopig een punt gezet achter de muzikale bezigheden van Schuring.

Toen in 2000 een rŽunie werd gehouden bleek dat de chemie tussen de drie muzikanten nog steeds aanwezig was. Inmiddels is het trio weer druk bezig om zich muzikaal te manifesteren. Schuring afficheert zich nu als een semi-akoestische coverband, met ook wat eigen werk en veel invloeden uit de Jazz, Blues en Country.

Een optreden van Schuring is bijzonder geschikt voor recepties, kleine bars, openingen, wijnproeverijen etc. Het minimaal versterkte geluid levert veel positieve reactie op van mensen die van muziek willen genieten maar ook een gesprek willen kunnen voeren zonder stemverheffing. Het is zelfs mogelijk om volledig "zonder pluggen" uw verjaardag of huisfeestje te komen opluisteren.

BEZETTING:
Leen van der Vinde : gitaar, zang
Cor Kraak : bas
Hugo Snel : drums, percussie, mandoline

BOEKINGEN:  GENUINE MUSIC AGENCY
Postbus 1577, 4700 BN Roosendaal, Holland
Tel. 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl

 MEDIA PLAYER TRACKS

1

2

3

         HOME     BANDS